Śniadanie: Pół grejfruta

Śniadanie: Pół grejfruta, kronika chleba skąpo posmarowanego masłem z chudym twarożkiem i szczypiorkiem. Szklanka chudego mleka.

Drugie śniadanie: Pomarańcza. Obiad: 150 g kurczaka ugotowane w niewielkiej ilości wody i kieliszku wytrawnego, białego wina wraz z cienko pokrojoną włoszczyzną, cukinią, 75 g mrożonego groszku. Smak dania podnosi przyprawienie potrawy siekaną bazylią i czosnkiem oraz posypanie tartym serem.

Kolacja: Pół grejfruta, 2 kromki pumpernikla z zieloną sałatą, plasterkami ugotowanego lub upieczonego w folii kurczaka i pomidorem.

DZIEŃ DRUGI Śniadanie: Pół grejfruta, kromka chrupkiego chleba z odrobiną masła, żółtym serem i odrobiną siekanych orzechów.

Leave a Reply